Polityka prywatności

Bezpieczeństwo danych

*Wszystkie dane zebrane podczas składania zamówień oraz rejestracji są chronione i nigdy nie zostaną udostępnione stronie trzeciej. Szanujemy prywatność naszych użytkowników i traktujemy bezpieczeństwo danych priorytetowo. Nie przechowujemy haseł w czystej formie oraz nie wysyłamy ich na e-mail po zakończonej rejestracji. Dane użytkowników są przetwarzane zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych. Zgodnie z tą ustawą każdy użytkownik ma prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienia żądania do zaprzestania ich wykorzystywania (np.usunięcia konta z naszej bazy danych).

Pliki Cookie

*Dla poprawienia wydajności i funkcjonalności naszej strony na Twoim dysku zostaje zapisany plik Cookie. Dzięki temu przy następnych odwiedzinach w naszym sklepie przeglądarka pamięta część danych, co przyśpiesza proces logowania/kupowania. W pliku Cookie są zapisywane przykładowo pozycje w koszyku z niezrealizowanego zamówienia, wybrany język strony i waluta. Przy następnych odwiedzinach bezproblemowo można kontynuować zakupy.

*Używanie plików Cookie jest bezpieczne – dane w nich zapisane może odczytać jedynie nasza strona. *Oczywiście używanie plików Cookie można wyłączyć – nie ogranicza to w żaden sposób działania strony, staje się jednak mniej wygodne.

Szyfrowanie procesu zamawiania

*Przepływ informacji na stronach transakcyjnych odbywa się w szyfrowanym połączeniu SSL (Secure Socket Layer). Dostęp osób trzecich do Twojej korespondencji z nami jest wykluczony.

RODO

*Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest AMgames.pl (AM GAMES LIMITED 21 NAVIGATION BUSINESS VILLAGE ASHTON-ON-RIBBLE PRESTON LANCASHIRE ENGLAND PR2 2YP)

*Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez AMgames.pl (AM GAMES LIMITED21 NAVIGATION BUSINESS VILLAGE ASHTON-ON-RIBBLE PRESTON LANCASHIRE ENGLAND PR2 2YP) w następującym celu:
dane osobowe podane przy składaniu zamówienia będą przetwarzane w celu wykonania umowy dostawy produktów oferowanych przez AMgames.pl oraz w celu marketingu bezpośredniego produktów AMgames.pl, a podstawą prawną ich przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit. b) oraz f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (,,RODO”), tj. wykonanie umowy, której jest Pani/Pan stroną oraz prawnie usprawiedliwiony interes AMgames.pl – marketing bezpośredni produktów własnych.
*Dane osobowe podane przez Panią/Pana podczas składania zamówienia będą przetwarzane przez AMgames.pl przez okres niezbędny do wykonania i rozliczenia zawartej przez Panią/Pana umowy dostawy oraz wymagany przepisami prawa podatkowego lub do czasu wygaśnięcia roszczeń.*Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych w rozumieniu art. 4 ust. 1 pkt. 9 RODO są podmioty, które świadczą na rzecz AMgames.pl usługi technicznie niezbędne do zrealizowania złożonego przez Panią/Pana zamówienia takie jak operatorzy płatności.

*Przysługuje Pani/Panu prawo do żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, żądania ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych.

*W celu dostosowania treści informacji handlowych do Pani/Pana upodobań AMgames.pl stosuje reguły skutkujące tym, że może podlegać Pani/Pan zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji w tym profilowaniu. Przysługuje Pani/Panu prawo do niepodlegania takim decyzjom.

*Niezależnie od uprawnień wskazanych powyżej przysługuje Pani/Panu prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych osobowych.

Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do momentu zgłoszenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych lub do momentu cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych. Zgłoszenie to należy kierować na adres daneosobowe@amgames.pl

Właścicielem sklepu www. AMgames.pl jest firma:

AM GAMES LIMITED

21 NAVIGATION BUSINESS

VILLAGE ASHTON-ON-RIBBLE

PRESTON LANCASHIRE ENGLAND

PR2 2YP

Zastrzegamy sobie prawo aktualizacji i zmiany polityki prywatności poprzez publikację nowej treści na stronie internetowej. W razie pytań odnośnie naszej polityki prywatności prosimy o kontakt ze sklepem.

Niezwłocznie odpowiemy na każde pytanie.